Kenniskringlid

Stephanie Monfils is kenniskringlid van het lectoraat Improving Business.

Functie
Kenniskringlid
Telefoon
Loopbaan

Stephanie studeerde Commerciële Economie aan de Haarlem Business School en Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht. In 2013 rondde zij de masteropleiding European Public Health af aan de Universiteit Maastricht. In haar rol als functioneel beheerder bij Zuyderland Medisch Centrum heeft zij meegewerkt aan het ontwerp en de implementatie van het elektronisch patiëntendossier.

Sinds november 2013 werkt Stephanie als docent bij de opleiding Mens en Techniek – Gezondheidszorgtechnologie van Avans Hogeschool. Ze verzorgt en ontwikkelt onderwijs voor met name de leerlijn Bedrijfskunde en Projectvaardigheden. Daarnaast begeleidt zij studenten bij hun stage.

 

Expertise

Stephanies expertise is gebruikers ondersteunen op het gebied van bedrijfssoftware. Ze brengt wensen van gebruikers in kaart en vertaalt deze naar een technische specificatie voor de programmeur.

 

Onderzoek

Stephanie deed onderzoek het beweeggedrag van docenten van de Academie voor Welzijn, Educatie en Gezondheid (AWEG). Samen met studenten van de minor Ergonomisch Ontwerpen en Orthopedische Kliniek Amphia onderzocht ze hoe ziekenhuizen hun patiënten met virtual reality zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op een knie-operatie.
Ze wil graag nog onderzoek doen naar de Wmo-zorgaanvragen en de methodieken om de zorgvraag vast te stellen.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.