Docent-onderzoeker

Functie
Docent-onderzoeker
Telefoon

Marco Verkooijen is docent-onderzoeker bij de kenniskring Improving Business.

 

Expertise

Marco heeft een Master of Information Management van TIAS Business School. Hij onderzocht daar de integratie van ICT in Supply Chains. Daarnaast deed hij de opleiding Artificial Intelligence: Implicaties voor Business Strategie aan MIT Boston. Ook is Marco gecertificeerd Lean Black Belt. Hij is gespecialiseerd in ICT & Supply Chain Management, Business Process Management en Digitale Transformatie.

 

Loopbaan

Marco heeft meer dan 20 jaar ervaring in het werken als consultant, projectmanager en coach aan complexe businessvraagstukken in de hierboven genoemde specialisatiegebieden.

Daarnaast is hij al zo’n 10 jaar werkzaam als docent aan diverse hogescholen in Nederland. Bij Avans geeft hij cursussen op het gebied van Kunstmatige Intelligentie, Supply Chain Management, Business Process Modelling, Lean Management, ERP, Innovatie & Transformatie en Informatiesystemen.

 

Onderzoek

Marco’s ambitie is om organisaties, bedrijfsprocessen en mensen te ontwikkelen, om hiermee hun doelstellingen te bereiken. Binnen de kenniskring voert hij toegepaste onderzoeksprojecten uit op zijn specialisatiegebieden. Dat doet hij in co-creatie met internationale bedrijven.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.