ELEC 2023

De 9e editie van de European Lean Educators Conference (ELEC2023) vindt plaats bij Avans ’s-Hertogenbosch van 24 tot en met 26 oktober 2023.

Looptijd
oktober 2023 t/m oktober 2023
Aanleiding

Dit najaar is Den Bosch het decor voor de 9e editie van de European Lean Educators Conference (ELEC). Drie dagen lang daagt Avans Hogeschool, dat dit jaar vanuit het Centre of Expertise Brede Welvaart en Nieuw Ondernemerschap (BWNO) de organisatie verzorgt, een internationaal publiek uit om met elkaar in gesprek te gaan over de toekomst met en van lean management. 

 

Doelstelling

ELEC wordt elk jaar in een andere Europese stad georganiseerd. Op ELEC komen docenten, onderzoekers, trainers en coaches uit het bedrijfsleven en de publieke sector bij elkaar om kennis uit te wisselen en de nieuwste inzichten op te doen. Het congres vindt elk jaar plaats in een andere Europese stad. Organisator Avans agendeert dit jaar vanuit het onderzoekcentre BWNO de vraag hoe lean management er in en voor de toekomst uitziet. Welke rol kan lean management spelen in de maatschappelijke uitdagingen die ons te wachten staan, zoals het opraken van grondstoffen, de klimaatverandering en verlies van biodiversiteit. 

Mark Hijmans van ASML: “Noodzaak tot verandering intrinsiek voelen”
Eén van de sprekers op ELEC 2023 is Mark Hijmans, Senior Manager Operational Excellence van de wereldwijd opererende chipmachinefabrikant ASML. Onder het motto ‘verandering komt van binnenuit’ deelt Mark met de bezoekers van ELEC zijn overtuiging dat echte verandering alleen bereikt kan worden wanneer de noodzaak van die verandering intrinsiek wordt gevoeld. Ook andere sprekers, workshops, presentaties van onderzoekspapers, een wedstrijd voor studenten en een spetterende afsluiting hebben een plek in het programma.

Meer informatie is hier te vinden 

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.