Kenniskringlid en onderzoeker

Functie
Kenniskringlid en onderzoeker
Telefoon

Sandra Doeze Jager is kenniskringlid bij het lectoraat Improving Business en als onderzoeker actief op het snijvlak van duurzaamheid en wendbaarheid via People & Sustainability (duurzame inzetbaarheid, artificiële Intelligentie en zelfsturende teams).

 

Loopbaan

Ze werkte jarenlang in de commercie. De assessmentwereld kent ze door en door en in 2014 besloot ze om definitief het onderwijs in te gaan.

 

Expertise

Haar expertise beslaat vooral de drijfveren voor duurzaam wendbaarheidsgedrag en de vertaling hiervan naar communicatie, psychologische en HR-activiteiten en modellen. Dit sluit aan bij haar achtergrond in psychologie, communicatie en personeelswetenschap. Haar interesse gaat daarbij vooral uit naar de persoonlijke motieven, talenten en competenties die nodig zijn om in het werkende leven succesvol te blijven verduurzamen.

 

Onderzoek

Sandra participeert in onderzoek naar duurzame impactvolle afstudeerwerkstukken, actieonderzoek in de Associate degree en de relatie tussen coaching, begeleiding en studiesucces. Ook onderzoekt ze de voorwaarden voor ‘Sustainable People’. Haar uiteindelijke doel is om organisaties te begeleiden naar duurzaamheid in bedrijfsvoering, menselijke aspecten en een continu veranderende werkomgeving. Ze startte in december 2013 haar promotieonderzoek en promoveerde in december 2017 op proactieve en adaptieve wendbaarheid van medewerkers aan de Erasmus universiteit.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.