Docent-onderzoeker

Functie
Docent-onderzoeker
Telefoon

Dimitri van de Kelft is als docent-onderzoeker verbonden aan het lectoraat Sustainable Working and Organising.

 

Loopbaan

Dimitri heeft een achtergrond op het snijvlak van bedrijfsprocessen en ICT. Na 7 jaar gewerkt te hebben als opleidingscoördinator bij Technische Bedrijfskunde van de Academie voor Technologie en Design (ATD) is hij dit jaar gestart bij het lectoraat. Daarnaast is hij voor de academie de uitstroomrichting Smart Industry aan het vormgeven op de nieuwe Avans locatie Brainport Industries Campus in Eindhoven.

 

Onderzoek

Dimitri is in zijn vrije tijd actief als Socratisch Gespreksleider. Vanuit deze achtergrond is hij gefascineerd over de kunst van het vragenstellen. Binnen het lectoraat richt Dimitri zijn onderzoek op het vragenstellen als interventie bij probleemverkennende (of oplossingsverkennende) gesprekken in organisaties. De kennis die Dimitri over dit onderwerp opdoet, wil hij omzetten naar studiemateriaal. Het doel hiervan is om studenten beter voor te bereiden op verkennende gesprekken in organisaties, bijvoorbeeld bij de werving van of tijdens een stageopdracht.

Voordat Dimitri lid werd van de kenniskring was hij al betrokken bij het lectoraat, bij het project Actieonderzoek implementeren. Hij heeft onder andere actieonderzoek geïntroduceerd in de minor Improving Innovation van AI&I.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.