Integres

Het INTEGRES Project is een samenwerkingsverband tussen 5 internationale universiteiten. Het doel is om de vaardigheden met betrekking tot boekhouding en rapportage over niet-financiële informatie in hoger onderwijs te verbreden.

Klassieke economische groei maakt plaats voor andere waarden, zoals mensen,
planeet en welvaart. Dit is noodzakelijk voor een leefbare planeet en een duurzame economie.

Projectleider
Onderzoeksthema
Looptijd
juni 2020 t/m augustus 2023
Lectoraat
  • Sustainable Finance and Accounting

Het INTEGRES-project brengt een team van 5 universiteiten samen die 5 verschillende Europese landen vertegenwoordigen. Elke universiteit heeft zijn eigen kennis en vaardigheden als expertise in dit project.

AVANS Hogeschool Breda (Nederland) draagt bij aan dit project op het gebied van Duurzaamheid in Business en Integrated Reporting bij aan het project. University College Gent, HOGENT (België) doet dit op het gebied van Duurzame Business Modellen en internationale samenwerking.

De Alma Mater Studiorum – Universiteit van Bologna (Italië) draagt bij op het gebied van human capital, kmo’s en de oprichting van Open Educational Resources (MOOC’s). Université Catholique de Lille (Frankrijk) zet haar expertise op het gebied van duurzaamheid, menselijk kapitaal en IR in. En de Technological University Dublin (Ierland) draagt bij op het gebied van Key Performance Indicators met betrekking tot IR in het MKB naar het project.

Lees meer op de website van Integres.

Partners

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.