Mark Hijmans (ASML) key note spreker bij ELEC2023

Mark Hijmans, senior manager operational excellence bij ASML, is één van de key note speakers tijdens ELEC2023, de European Lean Educators Conference. Zijn overtuiging? Alleen als mensen betrokken zijn en de noodzaak van verandering van binnenuit voelen, kun je echt tot blijvende verbeteringen komen.

Publicatiedatum
17 juni 2023

Vanwege zijn passie voor straaljagers werd Mark Hijmans luchtverkeersleider. Vanuit zijn hang naar snelheid en continue verbetering besloot hij over te stappen naar een carrière in het bedrijfsleven, die hem over de hele wereld leidde. Mark was onder meer general manager bij een drukkerij, principal bij Celerant Consulting en CI-manager bij zuivelproducent FrieslandCampina.

Op dit moment werkt Mark als Senior Manager Operational Excellence voor ASML, ’s werelds grootste toeleverancier aan de halfgeleiderindustrie, die chipmakers de kracht geeft om patronen op silicium in massa te produceren. Als succesvol technologisch leider, die de modernste lithografische systemen kan maken, is het voor ASML belangrijk om de kwaliteit en herhaalbaarheid van haar processen te waarborgen. Daarom moet ASML ook een leider zijn op het gebied van operational excellence en in staat om voortdurend te groeien en te verbeteren. Dat betekent verandering creëren en komen tot blijvende verbeteringen.

Om dat te kunnen doen, is Mark ervan overtuigd dat mensen betrokken moeten zijn en dat ze de noodzaak van verandering van binnenuit moeten voelen. Alleen als dat gebeurt, kun je echt tot blijvende verbeteringen komen. In zijn presentatie tijdens ELEC neemt Mark het publiek mee in de do’s en don’ts van het realiseren van verbeteringen en over de typische vereisten voor operational excellence bij ASML.

Meer weten over ELEC of aanwezig zijn? Kijk dan op ELEC 2023.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.