Morgen is het zo ver! De onderwijspremière van The Devil’s Avocado. De film die je kijk op het eten van avocado’s gaat veranderen. Onze docent-onderzoeker Rijnko Van Diepen en lector Godelieve Spaas zullen morgen om 15.45 uur de film presenteren op het Groene Peper festival.

Publicatiedatum
01 juni 2023

Morgen is het zo ver! De onderwijspremière van The Devil’s Avocado. De film die je kijk op het eten van avocado’s gaat veranderen.

Onze docent-onderzoeker Rijnko Van Diepen en lector Godelieve Spaas zullen morgen om 15.45 uur de film presenteren op het Groene Peper festival.
In deze korte film speelt Jan Terlouw een doorgewinterde ondernemer, die op zijn sterfbed besluit dat het radicaal anders moet met het avocado-familiebedrijf.

De film helpt om de discussie op gang te brengen, maar nodigt ook uit om de echt moeilijke vragen te stellen. Want: komen we er wel met nieuwe duurzaamheidsstrategie of -beleid? Wat vindt Jan Terlouw dat de ondernemer zou moeten doen? Bekijk de trailer onder dit bericht.

Morgen, op 26 mei kun je meeluisteren, denken, en geïnspireerd raken om het gesprek aan te gaan over de nieuwe commerciële mindset.
Jan Terlouw, Ilse WarringaBert Hana en Joy Verberk spelen in deze korte film.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.