Op 26 juni organiseert Avans Hogeschool het Multiplier Event van INTEGRES. In het INTEGRES-project hebben Avans Hogeschool, HOGENT (België), Università di Bologna (Italië), Université catholique de Lille (Frankrijk) en Technological University Dublin (Ierland) lesmateriaal ontwikkeld waarmee studenten integraal leren rapporteren. Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor het evenement.

Publicatiedatum
07 juni 2023

Op 26 juni organiseert Avans Hogeschool het Multiplier Event van INTEGRES. In het INTEGRES-project hebben Avans Hogeschool, HOGENT (België), Università di Bologna (Italië), Université catholique de Lille (Frankrijk) en Technological University Dublin (Ierland) lesmateriaal ontwikkeld waarmee studenten integraal leren rapporteren. Het Centre of Expertise Wellbeing Economy and New Entrepreneurship (CoE BWNO) is namens Avans Hogeschool coördinator van dit samenwerkingsproject.

Klimaatverandering, verlies van biodiversiteit en tekorten aan grondstoffen en arbeidskrachten hebben al geleid tot een maatschappelijke discussie over de vraag of we wel goed voor onze planeet zorgen.

Wereldwijd zoeken onderzoekers, waaronder die van CoE BWNO, naar nieuwe definities van welvaart. Bedrijven die in de 21e eeuw succesvol willen zijn, moeten stoppen met het veroorzaken van schade en moeten sociale waarde creëren en daarover transparant zijn. Daartoe moeten de huidige studenten financiën en accountancy worden opgeleid tot financiële specialisten met een breed perspectief. En beseffen dat waarde niet kan worden gecreëerd zonder de waarde van natuur en mensen te erkennen.

Het Multiplier Event is het sluitstuk van het project. Docenten, onderzoekers, financiële specialisten van grote bedrijven en het MKB, accountantskantoren en vele andere financiële deskundigen komen samen om de resultaten van INTEGRES te delen.

Meld je hier aan

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.